Έχετε υπόψιν, ότι κάποια σημεία του χάρτη, κείμενα κ.λ.π., φέρουν τεχνητά λάθη, τα οποία όμως, δεν αποπροσανατολίζουν τον χρήστη ή μελλοντικό επισκέπτη, απεναντίας στιγματίζει τους επίδοξους "επαγγελματίες" του χώρου, οι οποίοι, δεν σέβονται την πνευματική ιδιοκτησία του άλλου. Αναφερόμαστε σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, τα οποία δεν αρκούνται μόνο στη κλοπή, αλλά από κόμπλεξ, δεν αναφέρουν καν την πηγή τους, εκτός κάποιων άλλων άσχετων ή λίγο σχετικών ιστών, έτσι για το άλλοθι και για τη στάχτη στα μάτια του κόσμου.

Έτσι, έχουμε αποδεικτικά στοιχεία εις βάρος τους, ικανά και αρκετά να κινηθούμε νομικά εναντίων τους, για να προστατέψουμε αυτό που με τόσο κόπο δημιουργήσαμε και για το οποίο, δεν σέβονται και παρουσιάζουν ως αποκλειστικότητα δικιά τους και φυσικά στο βωμό του κέρδους.

Τα κείμενα και οι πληροφορίες γενικότερα, εκτός των αναφερόμενων πηγών, είναι πρωτογενή μελέτη και έρευνα και στη πλειονότητά τους, εκδόθηκαν σε πρακτικά συνεδρίων, ημερίδων, εντύπων, στον τοπικό τύπο και αλλού.

Υπενθυμίζουμε ότι:

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του παρόντος web site (evrytania.eu - technovision.gr), συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, κειμένων, σχεδίων και άλλου υλικού, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Γιώργου Ν. Τάσιου, και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών.

Το ίδιο το web site evrytania.eu - technovision.gr ως αποτέλεσμα προϊόν λογισμικού, με όλες τις εφαρμογές και τα ηλεκτρονικά αρχεία από τα οποία αποτελείται, συμπεριλαμβανομένων εικόνων και γραφικών, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύεται επίσης από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών.

Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο αντιγραφής, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή, του περιεχομένου του παρόντος web site χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη Γιώργου Τάσιου (Ν 2121/1993).

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ