Οι Χορηγοί της Ιστοσελίδας.

   
         
       

Ένας χρόνος χρειάστηκε για την δημιουργία τούτης της ιστοσελίδας. Η κούραση μεγάλη, σωματική και ψυχική. Στο τέλος συνειδητοποίησα ότι ήταν αδύνατο να "σηκώσω" τη σελίδα χωρίς οικονομική υποστήριξη. Οι τοπικοί άρχοντες μου έκλεισαν τις πόρτες λόγω μη προσωπικού όφελός τους. Ο δρόμος μονόδρομος, οι Ευρυτάνες "συνείδησης". Με μεγάλη χαρά μου άνοιξαν τις πόρτες τους, όπως ο απλός Ευρυτάνας του χωριού και μου πρόσφεραν στη προσπάθειά μου. Η χαρά μου όμως, ήταν η αναγνώριση του κόπου μου από αυτούς, που ήταν για μένα η μεγαλύτερη ικανοποίηση. Με σεβασμό στο πρόσωπό τους και ευρυτανική αγάπη, τους ευχαριστώ.

γιώργος τάσιος. Φωτογράφος. Ιούλιος 2006.

---------------------------------

Όπως βλέπετε, οι χορηγοί μας αυξήθηκαν. Και υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλους. Τον Μάρτιο (2008), μετά από επαφές μου και συζητήσεις με την Τ.Ε.Δ.Κ του νομού, μου προσφέρθηκε μια συνεργασία μαζί της. Η ιστοσελίδα στον ενάμιση χρόνο λειτουργίας της, έγινε πολύ γνωστή σε πολύ κόσμο. Αυτό απέδειξε ότι όλος αυτός ο κόπος δεν πήγε χαμένος. Πολλά τα μηνύματα με πολλούς αποδέκτες, ιδιαίτερα μεταξύ των Ευρυτάνων, οι οποίοι έγιναν ένθερμοι υποστηρικτές της ιστοσελίδας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μιας "άτυπης συνθήκης" θα έλεγα, μεταξύ της Τ.Ε.Δ.Κ. και εμού. Εύχομαι, τα όσα μου υποσχέθηκαν, να τα τηρήσουν... Βέβαια ο χρόνος θα το δείξει. Εδώ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Τ.Ε.Δ.Κ. και δήμαρχο Καρπενησίου κ. Βασίλη Καραμπά και όλο το συμβούλιο.
Επίσης να ευχαριστήσω τον φίλο και συνεργάτη Γιάννη Μάκκα (JMC Computers & Softwear) στο Καρπενήσι, για την φιλοξενία της ιστοσελίδας και του φόρουμ στους δικούς του διακομιστές.

γιώργος τάσιος. Φωτογράφος. Απρίλιος 2008.

 
 
 
 
Τουριστικός οδηγός για την Ευρυτανία και το Καρπενήσι. ©TECHNOVISION - ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ. Έδρα Καρπενήσι.