ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2010

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ & ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010-ΩΡΑ 18:00μμ
«Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου»

Αποκριάτικη Πιτσιρικούπολη .Ημέρα παιδικής δημιουργίας και ξεφαντώματος που κάνει τα παιδιά Πρωταγωνιστές και Δημιουργούς σε ένα παιδότοπο με φουσκωτά παιχνίδια που συνδυάζονται με θεατρικά αποκριάτικα δρώμενα και δημιουργικά εργαστήρια όπως ζωγραφική ,face Peinting.Εντυπωσιακοί Ξυλοπόδαροι-Ζογκλέρ-Ανιματερ τεράστιες φουσκωτές αποκριάτικες φιγούρες διαγωνισμό πρωτότυπης αποκριάτικης στολής και άλλα ομαδικά παιχνίδια σε μια γιορτή χαράς, γέλιου και παιχνιδιού
Προσφορά του Δήμου στους μικρούς μας φίλους.

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010-ΩΡΑ 20:00μμ
«Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου»
Ταινία: «Ακαδημία Πλάτωνος»

Τα παιδιά του Ε.Π.Α.Λ Καρπενησίου σε συνεργασία με τον Δημοτικό Κινηματογράφο προβάλουν την ταινία Ακαδημία Πλάτωνος για την οικονομική ενίσχυση της σχολικής τους εκδρομής.
Ένας ψιλικατζής ζει μαζί με την άρρωστη μητέρα του σε μια υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας. Συναναστρέφεται με τους μαγαζάτορες της γειτονιάς, ενώ αντιμετωπίζει εχθρικά τους κινέζους και τους αλβανούς μετανάστατες που ζουν και εργάζονται στην ίδια γειτονιά. όταν η μητέρα του, του αποκαλύψει ότι έχει αλβανικές ρίζες, ο ξενόφοβος ψιλικατζής θα πρέπει να αποδεχτεί την αλβανική του ταυτότητα.
Τιμή εισιτηρίου:5ευρώ ενήλικες και μαθητικό-φοιτητικό.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010-Ώρα 17:00μμ
«Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου»

Παρέλαση με "μεταμφιεσμένους αποκριάτικα" που ξεκινά από την γέφυρα «Νεράιδα» και καταλήγει στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου. Οι Τρεις καλύτερες παρουσίες (άρματα , ομάδες) θα βραβευθούν από πιτροπή με τα ποσά 700ευρώ, 600ευρώ, 500ευρώ για το αντίστοιχο 1ο ,2ο.3ο βραβείο. Εκεί ακολουθεί καραμελοπόλεμος, σοκολατοπόλεμος, χαρτοπόλεμος, χορός, μουσική για ένα τρελό τρελό πάρτυ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010-ΏΡΑ 22:00
Κέντρο διασκέδασης «ΝΕΦΕΛΕΣ»

Ο Αποκριάτικος χορός του Δήμου Καρπενησίου σε συνεργασία με τον ποδοσφαιρικό σύλλογο Α.Π.Ο.Κ το Βελούχι υπόσχονται μια βραδιά με τραγούδια λαϊκά, δημοτικά.
Χορός, κέφι, διασκέδαση, και πολλές εκπλήξεις!!

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΦΕΒΡ.2010 -ΏΡΑ 11:00πμ
«Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου»

Αποκριάτικο γλέντι με την συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου. Θα παρουσιάσουν αποκριάτικους χορούς και τραγούδια. Ο Δήμος Καρπενησίου προσφέρει νηστίσιμα φαγητά ζεστή λαγάνα και ντόπιο κρασί.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΦΕΒΡ. 2010-ΏΡΑ 16:00 μμ
«Περιοχή Αγ Γεωργίου στο νέο σχέδιο πόλης»

Με την οικογένεια σου ή τους φίλους σου έλα να γεμίσουμε τον ουρανό της πόλης μας με χρώμα και σχέδια χαρταετών.
Η Κ.Ε.Π.Π.Α.ΔΗ.Κ θα προσφέρει τους χαρταετούς και εσείς θα βάλετε μόνο την τεχνική του πετάγματος και το κέφι σας . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Αγ Γεωργίου.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΏΡΑ 10:30πμ
«Δημοτικό Διαμέρισμα Αγ. Νικολάου»

O Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» διοργανώνει την Καθαρά Δευτέρα στην πλατεία του χωριού νηστίσιμο τραπέζι με φασολάδα ,χαλβά, και άφθονο κρασί.
Για τους μικρούς φίλος αποκριάτικο γλέντι με κλόουν, μασκαράτες και χορευτικά.

<<< ΠΙΣΩ <<<

 
 
 
 
Τουριστικός οδηγός για την Ευρυτανία και το Καρπενήσι. ©TECHNOVISION - ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ. Έδρα Καρπενήσι.