ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2007

Δ.Ε.Π.Α. δήμου Καρπενησίου.

 

 

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9   ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007

ΩΡΑ 18:30-20:30 Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Καρπενησίου

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Καρπενησίου, στα πλαίσια των εορτών της Αποκριάς διοργανώνει πάρτυ-μασκέ στο χώρο του Κ.Δ.Α.Π.

 

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007

ΩΡΑ 18:00 Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου

Ένα πάρτυ με τη συμμετοχή ΚΛΟΟΥΝ, ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΥ, ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥ, ΖΟΓΚΛΕΡ και τις φιγούρες των MICKEY, MINNIE, DONALD DUCK και του ΠΙΕΡΟΤΟ, να ταξιδεύουν με το δικό τους τρόπο, με φαντασία αγάπη, μουσική, χορό και τραγούδι για τους μικρούς μας φίλους.

Προσφορά του Δήμου στους μικρούς μας φίλους.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007

ΩΡΑ 21:00 Δημοτικό διαμέρισμα Αγίου Νικολάου

Ο πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με την Δ.Ε.Π.Α. Καρπενησίου διοργανώνουν αποκριάτικο γλέντι στην πλατεία του χωριού.

Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007

ΩΡΑ 21:00 Τουριστικό κατάστημα Κεφαλόβρυσου

Ο Αποκριάτικος χορός του Δήμου Καρπενησίου σε συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων υπόσχονται μια μουσική βραδιά με τραγούδια λαϊκά, δημοτικά.

Χορός, κέφι, διασκέδαση, και πολλές εκπλήξεις!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 18   ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ   2007

ΩΡΑ 17:30 Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου

Παρέλαση αρμάτων (με "μεταμφιεσμένους αποκριάτικα" που ξεκινά από την γέφυρα «Νεράιδα» και καταλήγει στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου. Οι Τρεις καλύτερες παρουσίες (άρματα , ομάδες)    θα βραβευθούν από επιτροπή με τα ποσά 700 ευρω, 600 ευρω, 500 ευρω για το αντίστοιχο 1ο ,2ο, 3ο βραβείο.

Εκεί ακολουθεί καραμελοπόλεμος, σοκολατοπόλεμος, χαρτοπόλεμος, χορός, μουσική με D.J. για ένα τρελό τρελό πάρτυ.

  Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας συμβάλλοντας στην διατήρηση των εθίμων και παραδόσεων στον τόπο μας, και στην προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Γιορτή Χυλόπιτας και Τραχανά».

   Ένα μεγάλο τραπέζι, παραδοσιακών γεύσεων θα ετοιμασθεί με την προσφορά ντόπιων παραγωγών και εμπόρων.

   Θα χρησιμοποιηθούν παλιές συνταγές των γιαγιάδων μας, ώστε να δειχθεί στους φίλους και συμπολίτες επισκέπτες, πως γιορτάζονταν η τελευταία μέρα των Απόκρεω πριν τη νηστεία της Μεγάλης Σαρακοστής για την Ανάσταση. Οι μύθοι, οι παραδόσεις και τα παραμύθια ενός τόπου αποτελούν κομμάτια απ' τις ρίζες μας.

 

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007

ΩΡΑ 11:00 Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου

Αποκριάτικο γλέντι με την συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου και την συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας. Θα παρουσιάσουν αποκριάτικους χορούς και τραγούδια.

  Ο Δήμος Καρπενησίου προσφέρει νηστίσιμα φαγητά και ντόπιο κρασί που τα ετοιμάζει ο Γυναικείος Συνεταιρισμός "Ευρυτανία".

 

 

<<<ΠΙΣΩ>>>

 
 
 
 
Τουριστικός οδηγός για την Ευρυτανία και το Καρπενήσι. ©TECHNOVISION - ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ. Έδρα Καρπενήσι.